РК Ехалон домаќин на Кичевчани

РК Ехалон веќе 4 години е дел од ракометната Академија Вардар, каде членува и ракометниот клуб Кале од Кичево. Заеднички редовно правиме пријателски натпревари меѓу нашите клубови кои фнкционираат како ракометни школи. Минатиот викенд имавме редовен турнир и дружење со нашите пријатели од Кичево. Многу забава, насмевки и секако ракомет!

Автор

RAKOMETEN KLUB ENHALON

Струга

Македонија