Погледот од горе

Анита Палческа ја освои првата награда од Kujaja.com на натпреварот за најдобра фотографија на тема (Погледот од горе). Фотографијата е направена блиску до брегот на Oхридското Eзеро од параглајдер во лет со тандем (пилот Марко Георгиев – клуб Вертиго). 

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија