Горан Пандев доделуваше признанија на Lukoil Childrens Cup 2015.

Горан Пандев доделуваше признанија на завршната церемонија на 3тата група на детскиот фудбалски куп Lukoil Childrens Cup 2015. Воедно со неговото присуство тој активно се вклучи во кампањата”Play ageinst racisм”

Исто така, Академија Пандев зема учество во детскиот шампионски куп Ликоил 2015, успешно натпреварувајќи се рамо до рамо со детскитe клубови на фудбалски гиганти Бешикташ, Краснодар, Минск, Галатасарај.

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија