9ти во Европа

Според ранг листата на ECA Wildwater Sprint CUP за 2015 мојот конечен пласман е 9ти во Европа. Во моментов се спремам за настап во Бовец, Словенија на светскиот куп во кајак, дисциплина спуст.

Автор

Ljubomir Spasik

Велес

Македонија