За сите што се радуваме кога ќе дадеме тројка

Се случува така ретко, ама не значи дека не треба да се радуваме, нели?

Значи има еден тон вакви клипови на интернет каде некои дечки прават мал милион глупости со баскет, фризби, даваат кошеви со врзани очи и слично, ама овој е тазе, и овој е рекорд. Се работи за постигнат кош од највисока точка досега, 126,5 метри над кошот од браната Гордон во Нов Зеланд. 

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија