Некои работи не се купуваат ни со картица

Ладна кригла пиво и Шопска салата на врв планина

Еве еден начин како може да го доживеете искачувањето на некој планински врв од гурмански агол. Ренде има, кригла има… Стогово планина, врв Бик Дорук 2286 м.н.в.

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија