Десеттата трка на 5 км во ЕВРОИНС Лигата

Еве ги  резултати од десеттата трка на 5 км во ЕВРОИНС Лигата во трчање. Трката се одржува најмалку 2 пати секој месец! Старт и цел е на патеката на кејот на реката Вардар – Кај Жабарот.

 

Автор

Kokan Ajanovski

Скопје

Македонија