Резултати од триатлон натпревар во Дојран

Во Дојран на 07.06 се одржа првата трка во Триатлон за 2015 година. На трката настапија 30 натпреварувачи од клубовите, СОФКА – Скопје, АНА-ДА- Радовиш, ТИТАНИ –Струга, ВЕЛО-М Куманово и Мадан БалАутдор Тим- Скопје. Трката се одржа во согласност со Календарот за натпревари на ТФМ. Судии: Михајловски, Г.Николовска, Б. Николовски, Кузмановски, Д.Николовски, Дамевска, Поповски.

Автор

Macedonian Triathlon Federation

Скопје

Македонија