Римини предизвик за Милан, Димитар и Кристина

Од 5-7 јуни во Римини, Италија ќе се одржи светскиот куп во Кик Бокс WAKO WORLD CUP- Бест Фајтер. Македонски претставници ќе бидат Кристина Стојчевска -55 кг , Димитар Георгиев -79 кг Милан Кубин -89 кг сите во кик лајт категорија. Нивните настапи се во недела и нивното искуство ветува позитивни резултати.