Одржана првата Критична Маса во Штип

Штипските точакољупци продефилираа низ градот под Исарот со своите двотркални миленици. 

Првата Критична Маса во Штип се одржа изминатиов четврток, па и овој град се најде на листата од неколку македонски градови каде точакољупците излегуваат на улица за да си ги побараат своите велосипедски патеки, правата и своето место во сообраќајот. 

Браво Штипјани, нека ви се множат!

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија