Диме ќе го трча њујоршкиот маратон, но треба да му помогнеме

Диме Диме, среќлија, бериќетлија..  Диме Милановски е среќникот кој ја доби наградата од Виз Ер Скопски маратон да учествува на Њујоршкиот маратон…Сето тоа е ептен супер но, на Диме му треба малку поткрепа околу финансискиот дел: визи, повратен билет и престој во Големото Јаболко за недела дена.. Ајде добри луѓе, спортски души, тркачи и тркачки, да направиме Диме да си оствари убава желба..кликај на сликата!!

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија