Многу ретро паркур

Паркурот не е само модерна вештина или спорт, туку си влече корени од поодамна… Но за жал само мал дел е документиран и изгледа феноменално. Скокови и пентарења наоколу ни претставуваат Бел и Фукан уште во далечните 1930-ти години. 

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија