Интервју со Слободан Трајковски

Ќе одиш во Мариово? Еве што те очекува…

Ако сте од оние кои веќе си го имаат букирано последниот викенд од овој мај за после тоа да можат да го кажат слоганот „И јас бев во Мариово” тогаш еве детали за тоа што фестивалот има да понуди оваа година, четврта за ред. 

Како поддржувачи на ваквите убави спортско-авантуристички настани би сакале да ја рашириме енергијата на што повеќе луѓе па решивме да доделиме две карти за MARIOVO OFF-ROAD EXPERIENCE 2015 (инфо за настанот) за активните момци и девојки кои ќе учествуваат во нашиот мал фото-натпревар овој период. 

Повеќе за натпреварот прочитајте ТУКА.

Уживајте во нашето видео од минатата година ТУКА.

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија