Ем фит ем домаќинка

Стануваш, недела е.. се мислиш што да направиш попрво, да истрчаш и направиш тренинг, да го средиш детето или да зачистиш по дома. Александра Рожновска е пример како се игра симултанка на секое поле, попрактично амин.  За повеќе шеми како се вежба по дома, посетете и го јутјуб каналот на Рожновска.

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија