Загреј се пред Скопски

Доколку сте од оние кои ќе ги преплават скопските улици на 10 мај и ќе земат учество во најмасовниот спортски настан во Македонија, знајте дека имате можност да направиме заедничко загревање пред стартот на трката како и минатата година. Кети Фит со своите колеги ќе ви биде на располагање. Успех ! И се гледаме на стартот.