Гелчо ја шара Баба

Гелчо Јовановски е турно махер кој редовно (веќе 35 години) може да биде сретнат на падините на Баба, оваа година (2015) во зимските месеци си правеше видеа од неговите шарам-барам снежни авантури. Погледнете го репертоарот на Гелчо: Болници, Копанки, Ловечка, Антени..

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија