Дете гледа – дете прави

Екстремно важна работа која мора да ја научат сите млади родители – дете гледа – дете прави. Малите се сунѓери за она што вие ќе им го понудите. Понудете им спорт, забава и рекреација, може и некое видео со Брус Ли па пријатно ќе ве изненадат!

 

 

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија