Кога не ја затвораш чешмата…

Навистина е убаво кога си ги миете забите по минимум две минути (онака како што стоматолозите кажуваат), но што се случува за истото време додека чешмата „безгрижно” тече?

Затворете ја вашата чешма и штедете вода!