Денот за нашиот дом, Планетата Земја!

За денешниов ден, парче уметност и наука одлично склопени за да го сфатиме организмот наречен планета Земја и што се случува со него во последните 250 години…

Среќен ден на планетата Земја, да си ја заздравиме оти немаме друга…