Резултати од СИНАЛКО КУП 2015

Заврши вториот по ред меѓународен турнир во фудбал Синалко Куп 2015 – Штип во организација на фудбалската Академија Постолов – Пандев.

На самиот турнир учество земаа 50 екипи, со над 1200 деца, се одиграа преку 100 натпревари, имаше многу голови, акции и секако дружење. 

ГЕНЕРАЦИЈА 2001 / ПЛАСМАН

 • 1 МЕСТО / ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ-СТРУМИЦА 
 • 2 МЕСТО / ФК РАБОТНИЧКИ 1-СКОПЈЕ
 • 3 МЕСТО / ФК АКАДЕМИЈА ПОСТОЛОВ-ПАНДЕВ-ШТИП
 • 4 МЕСТО / ФК РАБОТНИЧКИ 2-СКОПЈЕ
 • НАЈДОБАР СТРЕЛЕЦ: ДАВИД ТОШЕВСКИ-РАБОТНИЧКИ-СКОПЈЕ
 • НАЈДОБАР ИГРАЧ: АГОН ЕЛЕЗИ-РАБОТНИЧКИ-СКОПЈЕ
 • НАЈДОБАР ГОЛМАН:ДАНИ МИЛОШЕВСКИ-АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ-СТРУМИЦА

ГЕНЕРАЦИЈА 2002 / ПЛАСМАН

 • 1 МЕСТО / ФК КУМАНОВО-КУМАНОВ
 • 2 МЕСТО / ФК ТАЛЕНТ-БИТОЛА
 • 3 МЕСТО / ФК БРЕГАЛНИЦА-ШТИП
 • 4 МЕСТО / ФК ФУДБАЛ СТАРС-КОЧАНИ
 • НАЈДОБАР СТРЕЛЕЦ: ИВАН НИКОЛОВ-ФК БРЕГАЛНИЦА-ШТИП
 • НАЈДОБАР ИГРАЧ: АЛЕКСАНДАР МИТРЕВСКИ-ФК ТАЛЕНТ-БИТОЛА
 • НАЈДОБАР ГОЛМАН: ДАРКО ТРАЈКОВСКИ-ФК КУМАНОВО

ГЕНЕРАЦИЈА 2003 / ПЛАСМАН

 • 1 МЕСТО / ФК ВАРДАР-СКОПЈЕ
 • 2 МЕСТО / ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ-СТРУМИЦА
 • 3 МЕСТО / ФК ТАЛЕНТ-БИТОЛА
 • 4 МЕСТО / ФК АКАДЕМИЈА ПОСТОЛОВ-ПАНДЕВ-ШТИП
 • НАЈДОБАР СТРЕЛЕЦ: ВАНЕ КРСТЕВСКИ-ФК АКАДЕМИЈА ПОСТОЛОВ-ПАНДЕВ
 • НАЈДОБАР ИГРАЧ: ПЕТАР ДАВИДОВСКИ-ФК ВАРДАР-СКОПЈЕ
 • НАЈДОБАР ГОЛМАН: СТЕФАН МИТРЕВ-ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ-СТРУМИЦА

ГЕНЕРАЦИЈА 2004 / ПЛАСМАН

 • 1 МЕСТО / ФК НОВА КОЛОНИЈА-СКОПЈЕ
 • 2 МЕСТО / ФК БРЕГАЛНИЦА-ШТИП,
 • 3 МЕСТО / ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ-СТРУМИЦА
 • 4 МЕСТО / ФК АКАДЕМИЈА ПОСТОЛОВ-ПАНДЕВ-ШТИП
 • НАЈДОБАР СТРЕЛЕЦ: МАТЕЈ АНГЕЛОВ-ФК БРЕГАЛНИЦА-ШТИП
 • НАЈДОБАР ИГРАЧ: ОГНЕН ЗДРАВКОВСКИ-ФК НОВА КОЛОНИЈА-СКОПЈЕ
 • НАЈДОБАР ГОЛМАН: ТРАЈКОВ ЃОРЃИ-ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ-СТРУМИЦА

ГЕНЕРАЦИЈА 2005 / ПЛАСМАН

 • 1 МЕСТО / ФК ФЕР ПЛЕЈ-ОХРИД
 • 2 МЕСТО / ФК АКАДЕМИЈА ПОСТОЛОВ-ПАНДЕВ-ШТИП
 • 3 МЕСТО / ФК ВАРДАР-СКОПЈЕ
 • 4 МЕСТО / ФК МЕТАЛУРГ-СКОПЈЕ
 • НАЈДОБАР СТРЕЛЕЦ: ФИЛИП МИТАСЕВ-ФК АКАДЕМИЈА ПОСТОЛОВ-ПАНДЕВ-ШТИП 
 • НАЈДОБАР ИГРАЧ: СТЕФАН КОВАЧЕВСКИ-ФК ФЕР ПЛЕЈ-ОХРИД
 • НАЈДОБАР ГОЛМАН-МАРТИН МИЛЕНКОВСКИ-ФК АКАДЕМИЈА ПОСТОЛОВ-ПАНДЕВ

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија