Белградскиот Маратон од високо

Белградскиот маратон 2015 помина во одлична организација, учество земаа 4500 натпреварувачи од 56 земји меѓу кои и од Македонија..Браво за сите оние што го “прошетаа”  Белград на најубавиот можен начин.

Резултати од Маратонот  / Резултати од Полумаратонот

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија