Велигденски фрирајд на Магаро

ЗШ точак и гостите од соседна Бугарија на Велигденски фрирајд на Магаро

Ви го презентираме нашето последно видео за оваа долга зимска сезона!!! 11 Април 2015 во придружба со телемарк скијачици од соседна Бугарија, остваривме Велигдеско фрирајд на Магаро (2255нмв) . Клипчето следи подоле, уживајте!

 

 

Автор

ZS To4ak

Охрид

Македонија