Одблиску со врвната атлета Емили Форсберг

Проверете ги неверојатните успеси на врвната шведска спортистика, која за партнер во своите аванутри го одбра Suunto.

 

Кога разговарате со Емили Форсберг мислите дека е само уште една љубителка на планинската авантура, девојка со склоност за печење на домашни колачиња.
Но, зад забавната Швеѓанка стои феноменален победнички спортист – атлета што блесна во неколку различни дисциплини во висинско трчање (skyrunning), комбинација од трчање и пешачење (trail running), како и во натпревар во ски-планинарење. Погледнете ја епизодата од”Suunto adventure video”…