Кој сака да биде волонтер на Виз Ер Скопски маратон 2015

Секој голем настан не е возможно да се одржи без учество на волонтерите. Биди волонтер на Виз Ер Скопски маратон!

 

Како за секој голем настан така и за овој потребен е голем број на лица волонтери кои ќе учествуваат во успешната организација на настанот. Секој волонтер ќе добие маица, сок и сендвич, и сертификат за волонтирање на Виз Ер Скопскиот маратон 2015. Волонтерите треба да бидат постари од 16 години и да исполнат одредени услови. Рок за пријавување на волонтери е 30 април 2015 година, или до пополнување на бројот потребен за волонтери.

Доколку сакаш да бидеш волонтер, пополни ја следната пријава.

Автор

Wizzair Skopski Maraton

Скопје

Македонија