екологика

Што кажаа седиментите од дното на Охридското езеро

Ептен ни е слатко на душата кога ќе налетаме на немачко (читај Германско) видео со македонски субтитри, особено кога во него се зборува за нешто наше, вредно, и кога науката, онаа светската ќе го потврди тоа….