Ај хев фиер нау

Многу харизматичен Италијанец со потешкотии во англискиот објаснува за неговата прва љубов – точакот што му го купиле родителите и за неговата сегашна пасија – правење глупости (пример возење по гелендери) со истиот. 

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија