Вежбај правилно, не вежбај напорно / Серија 1

Во ова видео ќе се запознаете со основите на кросфитот (чучњеви). Вежбите ќе ги објасни Зоран Иванов тренер по кросфит (level 2)

Автор

CrossFit Skopje

Скопје

Македонија