Најпрактичните закачалки за секакви авантури

Понекогаш едноставен и евтин производ може да ја промени во целост вашата авантура.

 

NITE IZE Gear Tie производите ќе ви се најдат во секој момент кога ќе треба нешто да врзете, обезбедите, закачите… Gear Tie е направен од силна метална жица обложена со гума која овозможува безбедна и сигурна употреба, а широкиот спектар на бои како и различната големина (3 “, 6”, 12 “, 18”, 24 “, 32” или 64 “инчи) овој производ го прави да биде број 1 во својата намена.

NITE IZE Gear Tie ја обезбедува вашата опрема прикачена на ранецот и овозможува слободно и сигурно движење при планинарење, кампирање и останати авантури во природа. NITE IZE Gear Tie слободно можете да го користите и за други потреби во вашиот дом, гаража и останати места за складирање.
Супериорниот квалитет, иновативниот дизајн повеќекратната намена ќе ви ги олесни секојдневните предизвици секогаш кога ви е потребно безбедно закачување, врзување, обезбедување… или можеби само средување, а ваше е само да одлучите каде сè можете да ја употребите Gear Tie жицата.

 

 

 

Автор

Scout Outdoor Shop

Скопје

Македонија