Пијалок од јаболко и цимет

Пијалок за детоксикација и метаболен баланс и слабеење…

 
  • 2 јаболка
  • 2 стапчиња цимет
  • вода
 

1. Јаболката се лупат и сечат на ситни парчиња.

2. Се ставаат во тегла од 1 литар заедно со стапчиња цимет и се преливаат со вода.

3. Теглата се става во фрижидер и се пие следниот ден, а состојките можете да ги искористите неколку пати.

Автор

Branka Novkovska J.

Скопје

Македонија