Екологика

Велосипедски ум

Затоа што велосипедистите најдобро знаат каде требаат велосипедски патеки…

 

Илустрација што разјаснува некои дилеми за каде сакаат велосипедистите да се движат низ градот.

„Граѓаните на велосипед имаат потреба од истите работи како и сите останати. Одење во ресторани, на кафе, супермаркети, училишта, работни места, дома. Модерен град го овозможува тоа со комплетна мрежа, не со парчиња и делови. Благодариме.” – Copenhagenize Design Co.

Автор

Ekologika

Берово

Македонија