Бетмен на Љуботен

Нашите лојални планинарски извори ни открија дека Бетмен викендов го искачил Љуботен – 2499 м.н.в. 

Првиот дел од селото Рогачево му била лесна, ама вториот сегмент му одел тешко, па дури и му се жалел на Робин во одредени моменти по телефон. Горе частел шампањ.

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија