Опасно сладок таеквондо воин дава заклетва

Можеби има проблем со некои од подолгите зборови, но нема никаков проблем со задавање „смртоносно” сладок удар. Малата Софи Вонг со своите цели 3 години ја дава својата заклетва.

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија