Челичење по руски

Значи, наоѓаш замрзната река, сечеш голем правоаголник од мразот со што се добива налик базен, се соблекуваш скоро гол и се бањаш, скокаш од мостот, се смееш со другарчињата… п.с. не видовме шишиња вотка така што ова го сметаме за валиден начин на челичење.

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија