Лупење јајце – за билдери и останати смртници

Ок, ова го правиме најмногу поради билдерите поради тоа што сме сигурни дека по пола ден им поминува додека да ги излупат 10-те за појадок, не рачунајќи ги фрустрациите и нервозите. 

Штета што финтава нема да успее со ровко сварени јајца.

Повеќе за сите хранливи чуда што ги содржи овој драгоцен продукт побарајте тука.

А и две одеднаш можело!

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија