Како тренира германскиот качувачки тим

Зимски подготовки на младинскиот и јуниорски качувачки тим на Германија снимани оваа година. Кога на младите им се даваат перфектни услови, дисциплинирани тренинзи и забава во едно, резултатите доаѓаат многу лесно.

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија