Канадски секојдневија

Собираш екипа другари за викенд, палиш хеликоптерот, летате до околното планинско езеро и играте хокеј во природа. Има и мал бонус.

Бонус – претходна темелна проверка на теренот

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија