Кандид во земјата на скиите

Пред неполна година го имавме во неговиот прв дел „Кандид во земјата без рецептори“ каде што во неговата одјава од сезоната искина се` живо и диво на стаза, овојпат го имаме со второто продолжение каде што не е ни малку покус. Кандид Товекс во земјата на скиите.

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија