За девојка ми, од љубов…

Додека се молиме да падне бар малку снегче за уживање еве нешто да ве врати во убавите денови кога мавањето со снежни топки беше главна зимска атракција. Овде е во контекст на искажување љубов према девојката, искрено, силно, прецизно и во дел, успорено.

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија