Здрав намаз на вашата кришка лепче (путер од сончоглед)

Тргнете го еурокремот и заменете го со путер од сончоглед…

 

  • Сончоглед (печен)

Потребна опрема:

-Блендер со голема моќност,

-Микробранова или обична рерна.

Како да го направите рецептот можете да го погледнете во следното видео.

 

Автор

Atletiks Fitness

Скопје

Македонија