Екологика

Мини куќа во акција

Една епска приказна за група скијачи и сноубордери кои со нивниот дом на тркала се во бескрајна потрага по снежни авантури.

Како би живееле ако имате мини куќа од 11 м2 која има тркала? 

Одговорот на ова прашање е феноменалниот филм на Outdoor Reaserch во кој нивните амбасадори, професионалните скијачи Зак Грифин и Моли Бакер заедно со уште 3ца од тимот, се посветуваат на нивните луди авантуристички сонови, a за да ги остварат, ја создаваат својата мини куќа на тркала со која ќе можат да одат во потрага по снежни планини.

Што се случува понатаму нема да ви кажеме, оставаме да погледате. Мало предупредување, големи се шансите да го пронајдете решението за некои ваши сонови…

Автор

Ekologika

Берово

Македонија