Шведска дефиниција за уживање

Кристално чисто и замрзнато езеро во некоја дивина, мраз измазнет директно од мајка природа, а додека се лизгаш (или евентуално те влече твојот пес) доле си ги гледаш рипчињата како пливаат. Ете ти начин повторно да се осетиш жив.

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија