СОНЦЕ, СНЕГ, ШАПКА, СКИЈАЊЕ.. УЖИВАНЦИЈА ВО ДВИЖЕЊЕ!

Скијање на Шапка во април

“POV” видео од Коста Ивановски на северната страна на Шапка (позади Церипашина). Одличен ден, зимата доаѓа.. 🙂

Автор

XMKD.com

Скопје

Македонија