Тони Хок Проскејтер 46

Не е ова 46-тото продолжение на Tony Hawk`s Proskater за Нинтендо туку годините кои ги има ова типче. Факт: Тони се пензионираше од професионалниот скејтбординг пред 15 години, па видете сега вие. 

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија