И Џулија сонува за старт на сезона

Со освежителнава нова покривка по нашите преубави планини, започна и загревањето за претстојната скијачко-бордерска сезна па за да ве `рчнеме уште толку ја имаме Џулија Манкусо кој си сонува за истото, ама и за некои нејзини други фини спортски фантазии. Мома и пол.

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија