Во очекување на ново видео

Адам Ондра: Двапати 8c+ и тоа онсајт

Во очекување на денот кога ќе биде објавен…

…филмот „Change“ за искачувањето на Адам Ондра со оцена 9b+, имаме видeo материјал за онсајт-качувањето на насоките „Nordic Flowers” и „Muy Verdes”.

CHANGE – ADAM ONDRA – 2x 8c/+ ON-SIGHT (2012) from BERNARTWOOD on Vimeo.