Кајак, некајак

Професионален кајакар на диви води и секојдневие на една природа. 

Се работи за сериозно голем вртлог на реката Отава во кој про кајакарот Хуанито де Угарате беше повлечен. Ова е нормална работа на вакви реки, а дефинитивно не сакате тука да сте без кајакот затоа што може да помине долго време пред повторно да земете воздух.

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија