ПРЕПОРАЧУВАМЕ!

Ти не си втор, ти си голем – Биографија на Јежи Кукучка

Корицата на книгата која најавивме дека ќе ја издадеме од многу почитуваниот автор Петар Атанасов: „Ти не си втор, ти си голем” – биографија на Јежи Кукучка.

Детали за книгата и терминот за промоција ќе објавиме во што поскоро време! Изразуваме благодарност до Амбасадата на Република Полска за поддршката на овој проект! За можност за порачка од страна на планинарски и алпинистички клубови и други детали: contact@ehofilmfest.mk

Автор

Eho - Mountain film festival

Скопје

Македонија