Селфи Швајцедонија

Да ви го дотепаме петоков на репертоар имаме видео од еден пар кои три дена си се возикал на друмски велосипеди низ централна Швајцарија и си направиле едно видео. По нашки видеово би се викало „Мераци“.

 

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија