Мрачното минато на монковите од Македонија

Вториот филм за Шаолин монковите од Македонија со Душан Петковски и Петар Гризо пристигна на сцена, како што најавивме пред неколку месеци . Уживајте!

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија