З'Ш Точак повторно на Олимп!

Стефани 2909 м.н.в, Тронот на Зевс!!!

22 Септемри, Понеделничко утро, З’Ш Точак повторно на Олимп, овој пат Стефани, 2909нмв нешто понизок од Митикас, но сепак по авантуристички и по забавен. Следи видео како и секогаш!!! Уживајте!

Фотки:

Автор

ZS To4ak

Охрид

Македонија